Woezel & Pip Op zoek naar de Rommelpiet

Home » Agenda TheaterReserveringen » Familie » Woezel & Pip Op zoek naar de Rommelpiet
Woezel & Pip Op zoek naar de Rommelpiet

besteltickets

 

Woezel & Pip Op zoek naar de Rommelpiet

Sinterklaasvoorstelling

Rommel de bommel, wat een gestommel! Wie zou dat toch zijn? Woezel & Pip zijn ook dit jaar weer in het theater te zien met een speciale Sinterklaasvoorstelling.

Speelperiode; november 2018 t/m december 2018

Kalender

 

Klik op de kalender voor alle speeldata

 

Dit jaar komt ook in de Tovertuin de Sint op bezoek. Maar wie maakt daar toch al die rommel? In deze bewerking van de familievoorstelling ‘Op zoek naar de Sloddervos!’, gaan Woezel & Pip samen met hun vriendjes Buurpoes, Molletje en hun ondeugende neefje Charlie op zoek naar de Rommelpiet! ‘Woezel & Pip Op zoek naar de Rommelpiet!’ zal nog dagenlang het gesprek van de dag zijn, want misschien komt de Rommelpiet ook nog wel een keer bij jou thuis…

Knutsel voor Sinterklaas
Sinterklaas is natuurlijk dol op tekeningen en knutselwerkjes. Hij heeft de Rommelpiet gevraagd om alle kunstwerkjes te verzamelen, maar dat is veel te veel werk! Wil jij Rommelpiet helpen? Breng dan je tekening voor Sinterklaas mee naar het theater en lever hem vóór de voorstelling in bij de Woezel & Pip stand.

Na afloop van de voorstelling kun je natuurlijk ook nog eens lekker knuffelen met de levensgrote knuffels van Woezel en Pip in de foyer van het theater.

 

SinterWoezel en Pietje Pip

 

SinterWoezel en Pietje Pip

 

 

 

 

weetwaarjekoopt

Leave a Reply

Your email address will not be published.