WOW Dinnershow

Home / Z_Archief / WOW Dinnershow
WOW Dinnershow

besteltickets

 

WOW

Dinnershow

De Avenue presenteert WOW!. Een wonderbaarlijke dinnershow waarin u wordt getrakteerd op diverse WOW momenten die u nog lang zullen blijven heugen. Het samenspel tussen beeld, muziek en mysterie voert tijdens deze show de boventoon. Vanaf het moment dat u het theater betreedt vergeet u de dagelijkse rompslomp en begeeft u zich in een wereld waarin niets meer onmogelijk lijkt.

Speelperiode; september 2018 –  december 2018

Kalender

 

Klik op de kalender voor alle speeldata

 

LET OP! DEZE SHOW VINDT PLAATS IN DE SOCIËTEIT EN IS ALLEEN BEREIKBAAR MET DE TRAP!

De WOW! dinnershow is een avondvullend spektakel waarin Joe Pequerrucho, een meester in de wereld van illusie en misleiding, u van de ene verbazing in de andere laat vallen met zijn interactieve acts en mysterieuze zaken. U zal uw ogen niet geloven bij het zien van zijn geraffineerde trucs en zijn onnavolgbare demonstraties van mentale manipulatie waarin hij bijvoorbeeld zelfs úw diepste geheimen weet te ontfutselen!
Naast deze mystery entertainer bestaat de cast uit sterren als de geroutineerde vocalist Jos Ansems en de adembenemende Eva die de avond omlijsten met prachtige live vertolkingen van muziek uit het heden en het verleden. Zo brengen zij o.a. klassieke hits van diverse grote namen en pop-iconen, maar ook nummers uit bekende films passeren de revue. En dit allemaal gerelateerd aan de magische gebeurtenissen van de avond.
Kortom; Reserveer nu en beleef een wonderbaarlijke avond met hoge WOW factor om nooit meer te vergeten!

 

WOW Dinnershow

 

WOW Dinnershow

 

 

weetwaarjekoopt