Yentl en de Boer in Concert

Home » Agenda TheaterReserveringen » Muziek » Yentl en de Boer in Concert
Yentl en de Boer in Concert

besteltickets

 

Yentl en de Boer in Concert

Een verzameling van hun mooiste werk en gloednieuwe nummers

Het is inmiddels een beproefd concept: elke zomer verzamelen Yentl en de Boer hun allermooiste, grappigste en meest ontroerende liedjes en trekken ze samen met hun lievelingsmuzikanten langs de zomerfestivals en openluchttheaters.

Speelperiode; september 2017 t/m oktober 2017

Kalender

 

Klik op de kalender voor alle speeldata

 

Yentl en de Boer stonden bijvoorbeeld op Lowlands, de Zwarte Cross, in het Amsterdamse Vondelpark en voor een afgeladen Concertgebouw. Dit jaar gaan ze een stap verder en trekken de meiden de zomerfestivals mee de theaters in: Een verzameling van hun mooiste werk en gloednieuwe nummers.

Je kunt Yentl en Christine kennen van hun muzikale bijdrage aan RTL Late Night en Opium TV. Of van hun liedjes, op de radio, van Frits Spits of via-via. Pers en publiek prijzen hun kraakheldere samenzang, sterke teksten en bizarre fantasie. Niet voor niks ontving het cabaretduo de prestigieuze Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste theaterlied (Ik heb een man gekend). Afgelopen twee seizoenen toerde het duo door heel Nederland met hun debuutvoorstelling De snoepwinkel is gesloten, die ze een nominatie voor de Neerlands Hoop opleverde. Dit Concert is een uitstapje: veel nieuwe liedjes gecombineerd met hun allerbeste werk.

 

Yentl en de Boer

 

Yentl en de Boer in Concert

 

 

 

 

weetwaarjekoopt

Leave a Reply

Your email address will not be published.