ZODIAC de musical

ZODIAC

Tickets

ZODIAC
Kaartjes  en Tickets

De Musical

ZODIAC de musical reikt en raakt, verwondert en verbindt. Het spektakel inspireert bezoekers letterlijk en figuurlijk te kijken naar wat er om hen heen gebeurt in de wereld, zich ermee te verbinden, zowel dichtbij als veraf. Wat kun je zelf doen, en wat kun je doen als onderdeel van het grote geheel? ZODIAC de musical zoomt in op wat er gebeurt als we samen (n)iets doen. Het maakt ons bewust van wat we eigenlijk al weten.

 

Speelperiode; vanaf juni 2021 t/m juli 2021

Kalender

 

 Klik op de kalender voor alle speeldata

 

In het voorjaar van 2021 wordt de Koepel in Breda omgetoverd tot een gigantisch planetarium voor ZODIAC de musical. Een episch theaterspektakel dat bezoekers voluit en rondom de toekomst van planeet Aarde laat zien – en wel door de ogen van de twaalf sterrenbeelden die toekijken vanuit de dierenriem. Dat betekent spanning, verbinding, verwondering en verbazing, maar ook humor en romantiek – want zonder liefde is de wereld natuurlijk sowieso reddeloos verloren. ZODIAC de musical neemt bezoekers letterlijk en figuurlijk mee op een extravagant avontuur, dat hen door de vorm van het gebouw aan alle kanten omringt. Indrukwekkend hoe het karakter van de historische locatie, de spectaculaire toepassing van nieuwe technologie en een opwindend actueel en poëtisch verhaal bezoekers inzicht geven in wat ze eigenlijk al weten. Een musicalervaring die zijn weerga niet kent – simpelweg omdat er nooit eerder zoiets is geweest.

Hoop doet leven, en leven is liefde De Boogschutter wordt naar beneden gestuurd om te onderzoeken wat er nog te redden valt – maar verliest daarbij zijn hart (en goed ook) aan de opstandige dochter van de president. Wat volgt is een verhaal dat barst van de spanning en actualiteit maar ook van humor en liefde romantiek – want je kunt een planeet wel redden, zonder liefde is-ie alsnog verloren.

Update cast; onder andere René van Kooten, Hilke Bierman, Dennis Willekens, Marcel Visscher en aanstormend talent Dominique de Bont gaan spelen in deze prachige productie.

Daarbij biedt deze originele Nederlandse productie een unieke kans om historisch erfgoed de Koepel van binnenuit te bekijken. De jongste bezoekers kunnen dit trouwens ook: voor scholen zijn er aparte schoolvoorstellingen.

COVID-19
De Koepel Breda is zo ruim dat ZODIAC de musical ook in tijden van COVID-19 uitgevoerd kan worden. Stichting Zodiac spant zich in om alle maatregelen te nemen die in het voorjaar 2021 nodig zijn, conform de richtlijnen van het RIVM.

 

ZODIAC de Musical

ZODIAC

 

weetwaarjekoopt

Reageer

Je email adres wordt verder niet getoond.