Zoutmus – Cabaret Theater

Zoutmus

Tickets

Zoutmus

Kuikens van Beton

 

Na drie jaar succes op het theaterfestival de Parade en na één jaar groot succes in het theater komt Zoutmus wéér naar het theater.

Speelperiode;  september 2019 t/m december 2019

 

Kalender

 

Klik op de kalender voor alle speeldata

 

OMA GOD! OMA GOD! …EN OPA GOD!
KUIKENS VAN BETON SPEELT WEER!

Huh? Ja, want er zijn dus nog heel veel theaters waar ze wel wat Zoutmus kunnen gebruiken. En ook voor de mensen die alles weer zijn vergeten (heel begrijpelijk) is dit een kans to ketch-up. Insert maniakale inside joke massa lach. Oftewel om je geheugen op te frissen.

Nog steeds geen verhaal, geen rode draad, geen boodschap. Wel ontsporende sketches en opwindende muziek. Dat zegt de Volkskrant tenminste. En het tasje van Ruth. Het illustere tasje van Ruth. Is Ruth een Jedi? Kan je dat zien aan zijn tasje?

Kuikens van beton is een komisch muziekspektakel waarin de absurdistische scènes elkaar in moordend tempo opvolgen. Van een retestrakke funk/rockband transformeren de vijf jongemannen moeiteloos naar een droogkomische deurscène waarbij iemand een AA-batterij nodig heeft op een begrafenis. Zoutmus leert je je eigen maniakale lach kennen. Hallo? De energie spat van het podium. Een belevenis van alle werelddelen.

“Wie eens echt verrast wil worden: stap het universum van Zoutmus binnen” (de Volkskrant ★★★★)

 

Zoutmus

 

Zoutmus

 

weetwaarjekoopt

Leave a Reply

Your email address will not be published.